Támogatás

Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor fog érkezni az app?
Egyelőre a január végére tudjuk időzíteni, mert az önkénteseinkkel a hosszú évi rohanás és fejlesztés miatt megpihenünk kicsit és az észlelt hibákat előtt kijavítjuk és utána adjuk a kezetekbe az appot.
Ki lehet partner?
Minden olyan kis és közép vállalkozás, aki Magyarországon belül üzemel és a fenntarthatósági víziónkba belefér. Tehát, aki helyit, használtat árul, vagy megjavítja, kölcsönbe adja és még sokan mások is. Ne hezitálj és vedd fel velünk a kapcsolatot!
Hogyan fog indulni az együttműködés a partnerekkel?
Első körben az indulásától fogva 2 hónap ingyenes próbaidőszakot biztosítunk, amely utáni egyedi megbeszélés alapján és a tanulságok levonása után folytatjuk tovább utunkat.
Mi az a "KÖFE"?
Közösségi fejlesztés: együtt a közösségünkkel fejlesztjük a beeco applikációját, hogy vidéken és városban, minden ember számára hasznos eszköz legyen. Ehhez azonban nem elég a lelkes fejlesztő csapat, rád is szükség van! A te segítségeddel lehet még értékesebb a beeco öko-iránytűje!
Miért KÖFE?
Az ötletünk a környezeti és társadalmi felelősségvállalásról szól és annak hangsúlyozásáról hétköznapjainkban. Ez nem kecsegtet számunkra égig érő profittal, de ez nem is baj, nem azért csináljuk. Viszont, hogy egy ilyen megoldást ki tudjunk fejleszteni vagy anyagi vagy humán erőforrásra van szükségünk.
Mi az a "KÖFI"?
A "KÖFI" a közösségi finanszírozás szókapcsolatból jött létre. Lényege, hogy a közösségünk számára fejlesztett megoldás java részt pro-bono segítséggel és mikroadományokkal jön létre. Mindenki a lehetőségeihez mérten, ha egy picit is, de tudja segíteni munkánkat, ha fontosnak tartja. Mi pedig az elkészült appal, az aktív közösséggel és egy remélhetően zöldebb jövő reményével igyekszünk megköszönni a soksok segítséget.